Association Française pour le Production Fourragère

Sommaire

Version française

n°59

15 septembre 1974

La prairie permanente (2e partie)

Prix

Le N° : 20 Euros TTC (+ frais de port si envoi express)
Les 2 N° thématiques 58+59 : 36 Euros TTC

3

Dairy production and permanent pasture in the Manche department (Sarrazin M., )

>> Consulter

17

Permanent pasture in northern Aveyron (Viguier M., )

>> Consulter

25

Place of permanent pastures in the forage system of the Hautes-Alpes department (Chas E., )

>> Consulter

37

Evolution of the permanent grassland in the forage production system for beef in Saone-et-Loire (Desbrosse H., )

>> Consulter

53

How are techniques and production systems chosen ? Case of a herbage region in the Vosges (Osty P.L., )

>> Consulter

71

A few results on phytoecological investigation methods, structure, dynamics and typology of permanent pastures (Daget P., Poissonet J.)

>> Consulter

83

The place of permanent grassland in a forage program (Plancquaert P., )

>> Consulter


 
170231 visites

Espace Adhérents et abonnés

Email :

Identifiant :



J'ai oublié mes identifiants

Je n'ai pas d'identifiant



Dernière mise à jour le
22/10/2018